MecanicaGF1

Mecànica Puig és una empresa, amb una història de més de cinquanta anys, en els seus orígens va ser fundada l’any 1959 com un taller de mecanització, on amb alguns torns, alguna altra màquina i molta il.lusió es va començar el camí que ens ha portat fins avui.

Actualment amb una superfície de 1.300 m2 ubicada al municipi de Vilamalla (Alt Empordà, Girona), amb un ampli ventall de maquinària adaptada als avenços tecnològics i amb professionals preparats i experimentats, podem afrontar treballs de mecanització, fresat, rectificat... de tot tipus de peces amb acabats de qualitat. S’han destinat 300 mts quadrats a la secció de construccions mecàniques en Inox i qualsevol altra tipus de material.

Des dels seus inicis els treballs de mecanització, reparacions i manteniment han estat l’essència de la producció en l’empresa.

Al llarg del temps, l’empresa s’ha adaptat als canvis de l’entorn i de les normatives. Els avenços tecnològics, el control de qualitat, la prevenció de riscos laborals i la gestió correcta dels residus en són un exemple.

La plantilla està formada per operaris de primera amb molts anys d'experiència. Podem fer treballs de muntatge, ja sigui mecànic, pneumàtic o elèctric, en petits conjunts o màquines completes. Així mateix, tenim capacitat i experiència en la mecanització i/o reparació de tot tipus de peces.

A Mecànica Puig la filosofia és la de treballar bé i amb qualitat, a uns preus ajustats i buscant la millor solució a les necessitats dels clients.

Atenció! Aquest lloc està utilitzant cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto